Mijn naam is Sanne Wevers, geboren op 22 juli 1991 in het plaatsje Winterswijk in de Gelderse Achterhoek.

Mijn moeder maakte vroeger altijd al foto’s en toen ik mijn eerste analoge cameraatje (met Smiley!) kreeg, ben ik ook begonnen met fotograferen. Ik vind mensen fascinerend, vooral het gezicht, de uitdrukkingen en uitstraling. Al snel werd het smiley-cameraatje vervangen door een digitale en begon ik vrienden te fotograferen.

Ik werd benaderd door wenters.com (nu achterhoekers.com) en mocht mee opstap. Daar kwam ik in aanraking met de Nikon D40 en een jaar later had ik mijn eigen D40. Vanuit daar kon ik groeien en was er meer mogelijk. Fashion vind ik leuk en interessant om te fotograferen, dus benaderde ik verschillende kledingwinkels in Winterswijk en kwam ik in contact met modellen waarmee ik kon gaan samenwerken. Ook werd ik verschillende keren gevraagd voor kleine opdrachten of feestjes.

Mijn opleiding Kleur, Interieur en Management rondde ik af, maar fotografie

bleef ik leuk vinden. Vanuit daar ben ik naar een passende opleiding gaan zoeken die bij mijn passie aansloot. Tenslotte wilde ik nog meer groeien en nóg meer weten over het vak. Eerst heb ik een korte opleiding aan de

fotoacademie gevolgd. Hier kon je in 3 weken de basis van het fotograferen leren. Toch wilde ik meer leren en zocht verder. Sinds 2014 ben ik begonnen met een studie fotografie in Brussel. Een hele grote stap die

spannend was, maar heel erg leuk is gebleken. Ik leer iedere dag veel bij en met mijn website hoop ik U een kijkje te kunnen geven in mijn grootste passie.

BACK